maandag 14 mei 2018

Olifanten string

Leuk voor een verjaardag of andere gelegenheid. Blauwe olifanten pret string met slurf je voor de penis. Deze leuke rode Olifanten String heeft grappige wiebel ogen en grote olifanten oren aan de voorkant.

De string met klassieke achterkant heeft . Deze blauwe olifanten string gaat in ieder geval voor een grote lach zorgen, bij wie dan ook! Deze grappige en erotische string heeft een lange slurf voor je . Op Speurders vind je Heren olifanten string.

Te gekke olifanten slip waarmee je elk feestje op gang weet te krijgen als je het slurfje in opgeheven toestand weet te brengen. De string met klassieke achterkant heeft een buidel met . Leuke olifanten fun string om als cadeau te geven op een verjaardag of andere gelegenheid. Snel en discreet te bestellen bij TheGayShop. Productomschrijving Olifant String - Rood.


Productomschrijving Olifant String - Zwart. Deze leuke zwarte Olifanten String heeft grappige wiebel ogen en grote olifanten oren aan de voorkant.

Hmm, volgens mij is hij een keer gebanned of niet? Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn. Verras je partner met deze blauwe olifant string. Door de string te dragen krijgt jouw slurf ineens een gezicht. De string is gemaakt van polyester . Geeft er iemand een patroon van een heren string dat ik kan breien of haken , in.


Ik heb eens op internet een gehaakte olifanten string gezien. Olifant string kunst met aangepaste kwekerij safari decor, kunst aan de 3D-muur,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts