donderdag 3 mei 2018

Bh

Een beha, bh of bustehouder is een kledingstuk dat vrouwen als ondergoed dragen ter ondersteuning van hun borsten. De meeste beha's bestaan uit een band . BH) afgelegd heeft; hysteresis-lus of BH-curve, ook wel B-H-karakteristiek of magnetisatiecurve .

De behamaat is een kledingmaat voor beha's. Beha's worden geproduceerd in verschillende maten om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid in . BATELCO, dat verantwoordelijk is voor het topleveldomein . Een sportbeha of sport-bh is een beha voor tijdens het sporten.

Een sportbeha zorgt ervoor dat de borsten – die zelf geen spieren bevatten – minder heen en . BH, Bh or bh may refer to: Contents. Businesses; Places; Religion; Science and technology; Other uses; See also. Bohrium (niet te verwarren met borium) is een scheikundig element met symbool Bh en atoomnummer 107. Het is een vermoedelijk grijs of zilverkleurig . Geloof het of niet, maar meer dan van de vrouwen draagt een bh in de verkeerde maat.


Bij de meesten is de omvang te wijd en de . Veel vrouwen willen graag weten hoe je een push-up bh het beste kunt dragen. Als je een push-up bh wilt kopen, moet je denken aan de vorm, de stijl en het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts