maandag 14 mei 2018

Long line bh

De longline bh is de trend van nu. Naast de goede ondersteuning die de longline bh biedt staat het ook nog eens super sexy. De longline bh is laag uitgesneden en geeft een sexy decolleté.

De verlenging van de bh accentueert je slanke taille. De cups zijn rijkelijk versierd met een . Hunkemöller Juliette longline voorgevormde beugelbh. Hunkemöller Serena voorgevormde longline beugel bh.

Beugel-bh-hemdje Simone wit - Cup B. Voorgevormde longline bh model Mika van Hunkemöller, uitgevoerd in lichtroze in een satijnen look en met zwart kant afgewerkt. Voorgevormde dames longline beugelbh uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd met luxe ton sur ton kant in combinatie met strass steentjes. Dames voorgevormde longline beugelbh uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd met luxe ton sur ton kant in combinatie met strass steentjes. De Voorgevormde Strapless Longline BH is onderdeel van de Deco Shape serie van Freya. Dankzij de gladde, naadloze ondersteuning is deze BH is ideaal . Bestel nu de Pandora BH online bij Annadiva.


Grote cupmaten Longline BH in zwart? Bestel de Fancies BH va Freya online bij Farfallina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts