maandag 20 mei 2019

Triumph jas

In motorjassen Triumph beleef je elke keer weer de ultieme motor beleving. Houd je van een sportieve of stoere leren motorjas? En dat is ook het thema van de Triumph jassen collectie voor 2014.

Innovatie en technologie, gecombineerd met de inspiratie uit de prachtige verhalen uit het . Leren jassen Textiel jassen Jeans Handschoenen Laarzen Functionaliteit Polo shirts en T-shirts Truien en hoodies Kinderkleding . Koop of Verkoop triumph op Marktplaats. Splinternieuw ongedragen triumph streettriple motoren jas zwart.

Triumph is niet alleen bekend van hun motoren. Naast de motoren maken ze ook merchandise en andere motoraccessoires om je motor boven de grijze massa . Leren jassen Textiel jassen Jeans Handschoenen Laarzen Functionaliteit Polo shirts en T-shirts Truien en hoodies Kinderkleding Luggage Petten Horloges . Te koop aangeboden: Leren motorjas van Triumph (type: Hawk). Op schouders en ellebogen bescherming.

Voor motoren, oud en nieuw, van het britse merk Triumph. Deze Daytona 6is in het jasje van de Daytona 9Super III uit 19(zie links) gestoken. The clearance store for Triumph Motorcycles - Jackets, jeans, gloves and boots - all at clearance prices. Gratis verzending retournering, geen minimum bestelwaarde en 100 . Zeer leuke, mooi afgewerkte water resistant zomerjas van Horka met ruitmotief. Met dit bomber jack mag je absoluut gezien worden!


Triumph Jas Vest PY-0(Jas) van Punk Rave - Jas en mouwloos vest. De jas heeft twee zakken en een muts. TIP: Er zit een soort lijmlaagje op de achterkant van het embleem zodat je deze op je kleding, jas of tas kan strijken, dit werkt echter alleen goed op textiel.


Maat: HERENMAAT L (52-54), Uitvoering: Standaard (normaal gevoerd)). Een mooie en stoer uitziende jack. Te koop Triumph motor jas en broek. Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op . Een leren motorjack heeft een zeer hoge slijtvasthei op het gebied van veiligheid dus zeker een aanrader. We verdelen de leren jacks in sportief, retro en tour.


Aangezien wij Triumph World Store zijn sluit onze kleding daar ook op aan met een groot assortiment Triumph kleding. Alle Triumph-producten die wij verkopen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts