woensdag 22 mei 2019

Orthopedische korsetten

Een korset geeft je rug steun en stabiliteit en bevordert een juiste . Livit Orthopedie helpt u met het juiste korset. Orthopedisch adviseurs in de buurt. Informatie over het Orthopedisch Korset.


Orthocor maakt al meer dan jaar orthopedische corsetten op maat, voor ondersteuning bij rugpijn en rugklachten. In vaktaal worden orthopedische korsetten ook wel een ortheses of rugortheses genoemd. Het verschil tussen een medisch korset en een orthopedisch korset .

Bij pijnklachten aan de rug of rugwervels door bijvoorbeeld overbelasting kan een orthopedisch korset verlichting bieden. Orthopedische korsetten zijn er in veel verschillende uitvoeringen en materialen. De meeste modellen heeft Verhage Orthopedie op voorraad. Rugklachten komen zeer frequent voor en kunnen niet altijd behandeld worden met een confectie korset. Voor deze problemen kan een maatwerk orthopedisch . Orthopedische Korsetten – maatwerk en confectie – bestelt u bij Roessingh Revalidatie Techniek.


Bezoek onze website voor meer informatie. Om verergering van de klacht te voorkomen is goed inmeten noodzakelijk. Een brace, korset of spalk is een voorziening om een gewricht te ondersteunen of een bewegingsuitslag te beperken.

Deze hulpmiddelen worden ook wel . Orthopedische hulpmiddelen, zoals braces, ortheses, protheses en korsetten, kunnen uitkomst bieden om met uw tijdelijke of permanente beperking(en) om te . Heeft u last van pijnklachten, rugafwijkingen, slijtage of andere beschadigingen van de rug, dan kan een korset uitkomst bieden. Uw korset is volgens de laatste richtlijnen voor orthopedische korsetten vervaardigd. Korsetten kunnen tegen verschillende klachten ingezet worden.


Bij het aanmeten van een rugkorset letten de orthopedisch adviseurs van Heijnen Ortopedie . De specialist voor uw orthopedische problemen. Korsetten zijn er in zowel maatwerk korsetten als confectie korsetten, dat wil zeggen kant-en-klare korsetten. Groothandel orthopedische corset uit Chinese orthopedische corset. Vrouwen Bustiers amp; Korsetten, en meer op Aliexpress. Een korset biedt hulp bij rugklachten, rug afwijkingen, slijtage of andere beschadigingen van de rug.


In de meeste gevallen schrijft een arts of specialist een korset voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts