dinsdag 17 december 2019

Triumph angel

Deze bh met zachte voering uit de Sexy Angel-serie geeft uw boezem een verleidelijk duwtje en maakt dankzij de krachtige kleuren een onuitwisbare indruk. Deze Triumph push up bh heeft extra vulling onderin de cups. Het model met beugel heeft verstelbare schouderbandjes en een haaksluiting op de rug met 3 .

De Triumph Sexy Angel Bh is een perfect zittende BH voor elke vrouw. Deze BH geeft je borsten een lichte push-up en heeft een perfecte pasvorm. De Sexy Angel BH van Triumph is een push up BH.

De cups zijn zacht en afgewerkt met fijn kant bestaande uit een . De string uit de sexy angel serie bezit alle highlights van deze legendarische Triumph-lingeriecollectie en combineert ze met een moderne, frisse look. Alle artikelen uit de Triumph Angel Curves collectie zijn bij eenvoudig online te bestellen. Triumph Angel Curves koop je online op Lingerie. Deze prachtig sexy bh van Triumph is verkrijgbaar in vanille en zwart. Bestel u Triumph Sexy Angel WHU BH.


Triumph Sexy Angel Spotlight WHU BH. Bh met mooi borduursel van Triumph. Bestel uw Sexy angel in de kleur zwart of vanille.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts