vrijdag 20 december 2019

Triumph perfect sensation

Kleding Triumph PERFECT SENSATION - Shapewear - black Zwart: € 6Bij Zalando (op 26-3-17). Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig . Deze maxislip uit de Perfect Sensation-shapewearserie van Triumph is ideaal voor onder vrouwelijke, strakke kleding.

De naadloze afwerking is onzichtbaar, . Deze Body uit de Perfect Sensation-serie van Triumph is een subtiele verschijning. Hij onderscheidt zich door de naadloos afgewerkte siliconenbandjes bij de . Corrigerend jurkje van Triumph, met naadloze cups en een lichte vulling.

De schouderbandjes zijn op meerdere manier te dragen: normaal, als halter en . Corrigerende body uit de serie Perfect Sensation van het merk Triumph. De body corrigeert de buik en rug. De billen zijn gedeeltelijk bedekt met een licht . Koop TRIUMPH PERFECT SENSATION bij Timarco, groot aanbod en zeer lage prijzen. Triumph Perfect Sensation Body De Perfect Sensation Body van Triumph heeft een bijzonder mooi design en is figuur corrigerend. Triumph Perfect Sensation corrigerende body.


Perfect Body-Man Figuur corrigerende tanktop met gordel. Triumph PERFECT SENSATION Shapewear smooth skin.

Dames Shapewear - Triumph SHAPE SENSATION MAXI Shapewear black.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts