vrijdag 18 december 2015

Bh korset

Body's, korsetten en bustiers van Hunkemöller zijn er in vele maten en vormen. Ontdek hier de volledige collectie en aanbiedingen. Kies dan voor een corset of torselet bruid als trouwlingerie.

Liever een strapless bh bruid als bruidslingerie? Dan heb je keuze in glad of afgewerkt met het . Naast de beha, het korset, het torselet of de bustier moet je ook rekening houden met wat je down-under draagt. Ga je voor een string, slip of iets anders?

BH, korset G-String Queen Size. BH, korset G-String Queen Size - Rood. Volgens hen betekent de ontdekking dat de bh opnieuw is uitgevonden na het ontstaan van het korset en dus niet een nieuw kledingstuk was.


Ontwerpster Mary Phelps Jacob bevrijdde hiermee vrouwen van het verstikkende korset. Al sinds de oudheid dragen vrouwen beha-achtige . Stevige correctie bij de taille en de buik. Super dunne panty line zodat de body onzichtbaar is onder je kleding. Als lingerie plastic baleinen heeft, werken de maten als bij een bh.


Korset-bh met afneembare bandjes CASUAL in de Esprit Online-Shop.

Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! GRATIS achteraf betalen, zonder extra kosten. Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? Dit sexy lederlook open beha corsage is gemaakt van glanzend lederlook materiaal.


Het korset is versierd met riem aan de voorkant. Damesondergoed en Lingerie, Body of Korset, Wit, kopen en verkopen tegen een. Elomi Korset Maria grote cupmaat (óók Strapless te dragen) Model: Elomi Maria – Kleur: Zwart.


Terug naar het overzicht van 'Elomi BH - Lingerie'. Grote maten lingerie – sexy lingerie grote. Grote maten korsetten - babydoll - chemise - open cup teddy - bodystockings, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts