dinsdag 22 december 2015

Onzichtbaar ondergoed

Met de invisible slips van Hunkemöller ben je verzekerd van een onzichtbare en naadloze slip, perfect voor onder strakkere bovenkleding. Als model kan gekozen worden voor een slip, hipster, shortje of string zonder dikke randjes of naden. Als je onzichtbaar ondergoed aan wil .

Nu ik werk en dagelijks van die gladde broeken draag (die waarin je elk onderbroekenlijntje ziet lopen), merk ik dat geen enkele onderbroek . Dat zit wat strak, dus ik ben op zoek naar niet-tekenend ondergoed. Weet iemand welk ondergoed nagenoeg onzichtbaar is, en ook nog . Fijn sportondergoed - Lijf Lijnjuli 2014Ondergoed-drama!

Mode Beautyaug 2013Ondergoed - Mode Beautymei 2010Galajurk; wat draag je eronder? Mode Beautyokt 2008Meer resultaten van forum. Kruidvat - details,rh:voordeelmuis.


Nooit zichtbare bandjes met de C String. Lingerie Valentijn - Bestel lingerie van Ten Cate in onze online store,rh:lingerie-valentijn. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Samian, specialist in elastisch microfiber ondergoed.


Naadloze microvezel ondermode, ook geschikt bij verhoogde gevoeligheid.

Het onzichtbare ondergoed van Triumph: naadloze slips die zelfs onder strakke kleding niet te zien zijn en zeer aangenaam op de huid aanvoelen! Naadloos ondergoed gemakkelijk en direct leverbaar, bij Sliponline Naadloos ondergoed draagt bij aan de perfecte uitstraling van u en uw kleding. Noshirt: Onzichtbaar maar onmisbaar ondergoed voor mannen. Onzichtbaar ondergoe dat is wat wij vrouwen willen.


Gladde beha's zonder naden of kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts