zondag 27 december 2015

Corrigerend ondergoed billen

Shapewear; corrigerende slips zijn er voor verschillende doeleinden: slips die je. Corrigerende slip met katoenen kruisje. Veelal wordt er gedacht dat corrigerend ondergoed alleen geschikt is voor volslanke vrouwen.


Ook de heupen, dijen en billen krijgen een mooie vorm in de long-leg broek. Met corrigerend ondergoed onderjurken en shapewear zet je je onzekerheden snel overboord. Een smalle taille, een platte buik, ronde billen, stevige armen en . Jolilly helpt je bij het kiezen van het corrigerend ondergoed.

Op basis van het lichaamsdeel of de lichaamsvorm dat je wenst te corrigeren, toont Jolilly je de . Hoe kies je nu de juiste shapewear. Wil jouw billen liften of je buik verbergen? Lees hier de tips om de juiste corrigerende ondermode te kopen.


Shapewear en figuurcorrigerende ondergoed – van A tot Z. Voor een platte buik en mooie taille; Billen en borsten worden gelift en gevormd . Nou zei een vriendin dat een corrigerend hempje heel goed helpt. Ik vind trouwens het corrigerende ondergoed van de hema erg fijn. Bij Anita's lingerie hebben we corrigerend ondergoed voor verschillende lichaamsdelen.

Zo hebben we corrigerend ondergoed voor de billen en bovenbenen, . Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat je kleding een stuk mooier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts