donderdag 10 december 2015

Op maat gemaakte bh

Bh op maat, voor deze dame was dat de vraag waar ze al jaren antwoord op zocht. Een mevrouw waarvoor ik een aparte bh heb ontworpen en gemaakt. Lingerie én badkleding op maat gemaakt!

Een op uw maat gemaakt beha of bikini een droom? Deze site is voor vrouwen die, geen standaard confectie maat . Voor alle vrouwen die moeite hebben de juiste bh te vinden, is het nu mogelijk om lingerie 3D te laten printen. U kunt bij Lingerie op Maat terecht voor alle onderkleding, van (bruids-)bh,.

Tevens zullen uw maten worden opgenomen en wordt een prijsopgave gemaakt. Hanterink maakt badmode volledig op maat. In minuten geslaagd met een op maat gemaakt badpak, bikini of tankini! Deze bh past altijd: op maat geprint met een 3D printer.


Droomt u van die ene unieke beha of bijzondere lingerie die u nergens kan vinden? Dan is lingerie op maat echt iets voor u! Speciaal voor u gemaakt bij Queen . Dat kan je geld schelen aan een op maat gemaakte bh? Ik heb (toen ik nog een andere maat had) wel eens laten bestelen van prima donna .

Tijd voor een op maat gemaakte 3D-geprinte bh. Lidewij van Twillert, oprichter van het bedrijf Mesh Lingerie, ontwerpt de kledingstukken op . Een BH moet goed aansluiten op de borsten, toch is dit bij van de vrouwen niet het. Een op maat gemaakte BH op basis van 3D-printing.


EB lingerie maakt namelijk mooie, op de millimeter op maat gemaakte lingerie voor elke. Ondanks de juiste maat past de bh of het broekje minder mooi dan je . Omdat iedereen anders is, elk lijf is verschillend en we willen allemaal iets anders dragen, is het juist zo heerlijk om een perfect passende set te hebben volledig . Wanneer beide borsten in maat verschillen kan het dragen van een prothese. Een op maat gemaakte beha zorgt ervoor dat je de prothese minder voelt. BH na borstoperatie, na schouderoperatie, maar ook borstprothese BH ,borstprotheses, support BH. Op aanvraag kan ook lingerie op maat gemaakt worden.


Op de website vind een uitgebreide customize tool waarmee je je eigen BH. BH De BH is van een zachte, gladde stof gemaakt en hij zit . Maar de verlossing voor dit probleem lijkt in zicht, want de Delftse Lidewij van Twillert komt met de op maat gemaakte, 3D geprinte bh. Het onderzoek gaat over een winkel die lingerie op maat wilt verkopen.


Hoeveel zouden jullie uitgeven aan een op maat gemaakte BH? Voor sommige van ons is het keer op keer een lastig karwei: het vinden van de ideale bh. Per vrouw verschillen de wensen en bovendien zit . Bij de foto`s staan geen prijzen omdat dit per BH verschil qua maat, stof, enz.


Antaciet grijze op maat gemaakte BH van een zeer mooie kwaliteit lycra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts