woensdag 23 december 2015

Bh open rug

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant.

Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met blote rug, toch? Met deze briljante tip heb je wél het comfort van een beha, maar géén lelijke band .

Heb je een mooie jurk met een open of lage rug? Bekijk hier onze oplossingen en bestel gemakkelijk online. Lage rug bh oplossing met 2-haakjes, de lage rug bh perfecte oplossing! Bij deze bh lopen de bandjes van de bh relatief laag en zitten ze gekruist over de rug.


Girlscene's Annemerel droeg op haar eindexamen een jurk met een diepuitgesneden decolleté en een open rug, ze koos ervoor om behaloos naar haar gala te . Hieronder geniale trucs om jouw grootste bh-struggles verleden tijd te. Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de . Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY.

Tijdens het sporten bijvoorbeel wanneer je geen stevige sport BH hebt. Ook bij die fantastische jurkjes en tops met open rug kunnen borsten . Opvallend was dat er heel veel vragen waren over hoe ik dat nou deed met een open rug. Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Push-up-BH met Strepenmotief op de Rug - Donkerblauw - 85C.


Yoga top 'Ekadasa' met open rug sage green M. Calvin Klein Underwear PERFECTLY FIT Tshirt BH bare. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant. Onlangs maakten we nog een sport-bh van een oude onderbroek. Daarvoor hadden we alleen een schaar nodig. Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig?


Bijvoorbeeld omdat de rug of mouwen laag zijn uitgesneden, de bandjes van je bh naast . Beha onder aan kan, want de rug is open. Nou is het dragen van geen Beha op zich niet zo'n groot probleem, . Hoewel de open rug en BH een lastig combi zijn, er zijn wel degelijk goede opties: plak BH's (met of zonder vleugels), strapless, low back strap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts