maandag 11 januari 2016

Oroblu nearly black

Oroblu Panty Magie Nearly Black Dit en meer uit de nieuwe collectie van Oroblu. Grijs Grijs Nu online te koop bij marjolingerie.

Op zoek naar Oroblu Panty Different in denier in nearly black ? Alle artikelen hebben wij op voorraad en worden binnen a werkdagen bij u thuis geleverd. Magie Panty in de kleur nearly black van het merk Oroblu.

OROBLU Chic Up Hold Up kousen met mooie satijnglans, een luxe kanten boord. Oroblu biedt een enorm groot assortiment panty's: van de dunste zomerpanty's, 1 en denier producten tot dikke, ondoorzichtige (opaque) panty's in 8 . Oroblu Panty Magie Nearly Black. De Oroblu Plaisir panty is een licht glanzende panty van denier dikte met een steungevend effect op het been. De Plaisir is zeer geschikt voor vrouwen . Bedek je liever je armen dan staat een dunne zwarte of nearly black panty vaak mooier.


Maar dit is ook afhankelijk van je haarkleur. De Oroblu Chic Up kousen zijn één van de meest populaire hold ups in onze collectie! Deze licht-glanzende, denier dunne hold up kousen van Oroblu . Transparante panty (denier) met een mooie satijnglans en een versterkt teen- en broekgedeelte (de kans op ladders is hierdoor minimaal). Productnaam, BAS CHIC UP NEARLY BLACK.


Oroblu Acance vindt u ook in de online shop van Berden. Snelle levering, uitstekende service en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts