woensdag 20 januari 2016

Leren corset amsterdam

Wij hebben echt leren overbust underbust en steampunk corsetten van extra. Amsterdam Zuidoost Belt u dan even met 06-230254voor een afspraak. Lerencorset, Simone de Beauvoirstraat 1102AR Amsterdam Zuidoost .

Sexy zwarte rits lederen onder buste Corset Bustier. Geniet van alle aandacht in sexy leren kleding van Clubwear Company. Pu-Leer Patrice Catanzaro € 4PU-leren Corset met Rokje € 4Topje PU-leer . Miss-Yvonne is met haar gewaagde leren en latex kleding creaties het toonaangevende bedrijf in de fetish en party scene van Nederland.

Comfortabel en met mooie belijningen. Aan de voorkant een rits en aan de achterkant een veter, de jarretels zijn afneembaar. Lingeriewinkel in Amsterdam, vind een lingeriewinkel en alles over lingerie. Echt leren underbust corset op hoogte verstelbaar met stevige buigzame baleinen.


Het lederen corset dat u bij ons kunt bestellen maakt het lichaam van elke vrouw tot het. Het corset van leder is een absolute “must have” voor vrouwen. Kom je sensuele kant ontdekken in onze boutique in het centrum van Utrecht.


Boven bieden wij Betaalbare Luxe in Lingerie, . Bekijk de lijst van kostuumverhuur en feestwinkels in Amsterdam waar je makeup,.

Curvy steampunk korset onderbuste. Curvy onderbuste korset zwart paars. Echt leren corset met stalen busk en harde buigzame baleinen voor een strakke pasvorm, ritsluiting en riempjes. Dit lederen korset is één van de mooiste modellen uit de collectie.


Het korset heeft gevoerde cups, vooral geschikt voor een B cup. Shop online of shop offline in onze LINGERIE WINKEL in Amsterdam. Orthocor maakt al meer dan jaar orthopedische corsetten op maat, voor ondersteuning bij rugpijn en rugklachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts