dinsdag 12 januari 2016

Borstlift met implantaten

Resultaat na het liften van beide borsten + inbrengen van borstimplantaten. Na maanden zijn de littekens minder zichtbaar. Borstlifting met implantaat - voor .

Bij een borstlift wordt de tepel naar boven verplaatst om uw borsten weer. Wanneer een borstlift gecombineerd wordt met het plaatsen van implantaten, zal de . Daarom wordt de borstlift bij kleinere borsten vaak gecombineerd met het plaatsen van een klein implantaat om ook een borstvergrotend effect te krijgen. Een vaak gehoord misverstand is, dat er bij een borstlift implantaten worden gebruikt.

Als er voldoende borstweefsel aanwezig is, zijn implantaten beslist niet . Een borstlift is een ingreep waarbij overtollige huid van de borst wordt verwijderd en. Een borstlift met of zonder implantaten is een goed voorspelbare en zeer . Een borstlift geeft uw borsten hun vorm en stevigheid terug. Bij de keuze van het type implantaat zijn uw lichaamsbouw en de conditie van uw huid en uw . In dat geval kan een borstlift uitkomst bieden.


De tepel wordt daarbij naar boven verplaatst en als het nodig is kan er ook een implantaat worden geplaatst om . Meestal is dit niet nodig aangezien een borstlift zonder implantaat het borstvolume ook vergroot. Dit effect verkrijgt men door de juiste hoogte en stevigheid van .

Bij deze ingreep wordt er in eerste instantie een borstlift uitgevoerd en daarna worden de implantaten geplaatst. De borsten zijn zijn na een borstlift steviger en maken een jongere indruk. Bij implantaten met een omhulsel van siliconenrubber is de kans op overmatige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts