vrijdag 8 januari 2016

Jarretels h&m

Een waspie van mesh en kant die de taille vorm geeft. Het model heeft baleinen opzij voor een optimale pasvorm, een haak-en-oogsluiting achteraan en . Neem de tijd om je lingerielade te updaten met nieuwe favorieten. We hebben bh's voor elk figuur en elke noo voor prachtige lift en ondersteunend comfort. Koop de nieuwste trends en ontdek onze kwaliteitsvolle kleding tegen de beste prijs.


De jarretelgordel heeft een haak-en-oogsluiting achteraan. Om je lingeriesetje compleet te maken raden wij jarretels aan.

Bevestig deze aan je stockings en je voelt je meteen sexy! De jarretels komen in verschillende . De vorige keer had ik stay-ups van de HM, maar ik wil graag echte jarretel kousen, want blijkbaar zijn die het beste. Sexy lingerie100+ berichtensept 2010Het grote HM Topic! Maar dat vind ik ook een beetje overdreven voor jarretels. Die verkopen ze overal die kousen bij de HM,Hema,Zeeman etc.


Vergelijk HM Dames Onderjurken Rokken en vind de laagste prijs. Dames Accessoires - Sapph Rok met jarretels. HM is niet eens zo slecht, ik was in de tussentijd op chrisitneleduc. Daar kost een bandje alleen euro, de jarretel kousen euro, en dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts