dinsdag 5 juli 2016

Anita bh safina

Deze Anita Safina 54BH zonder beugel uit de serie Anita Comfort heeft brede gepolsterde schouderbanden, die de rug en nek aangenaam ontlasten. Deze Anita Safina BH 544 comfortbeha zonder beugel met normale schouderbanden. Deze comfort beha is verleidelijk en comfortabel voor iedere dag!

Anita Comfort BH - Gehele Collectie Online. Safina Corselet zonder beugel (brede schouderband) 3448. De Comfort BH 54van Anita Comfort Safina.


Het transparante borduurwerk van de comfortbeha is in het cupdeel niet-transparant gevoerd.

Zeer mooi vormgegeven met fraai lijnenspel in decolleté en onderband. Licht glanzend en zacht materiaal. Aparte blikvanger van de serie is het transparante borduurwerk in de bovencup van de beha´s en pantylets.


Safina Prothese BH zonder beugel in de kleur champagne van het merk Anita. De Topcomfortbeha uit de serie SAFINA is optisch niet alleen zeer gracieus maar biedt ook nog eersteklas comfort. Op zoek naar de Anita Safina Comfort BH?


Ook verkrijgbaar bij Bidu Lingerie. Deze Anita Care Prothese BH Safina 5349X zonder beugel is aangenaam op de huid en optisch een droom met het voile borduurwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts