donderdag 28 juli 2016

Bh maten us

Vergelijking beha maten in diverse landen japan uk usa europa australie spanje frankrijk en Italië. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.

BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Omrekenen kledingmaten voor vrouwen: gratis online conversie van internationale kleding maten. Jurken, pakken, jassen, blouses, jeans, BH-maten etc.

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. In Amerika gebruiken ze voor BH maten als 34C enz. Op de site van victoria secret staat dat 75A, 34AA is in de US?


De maattabel US of maattabel Amerikaanse kledingmaten helpt je bij het omrekenen van kledingmaten. BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met.

Soort Maat, BH Maat, Slip Maat, Verander uw maten, Maten, BH-Meter, Lingerie. BH maat is 75C, moet ik dan de 34C hebben van bikinitop? Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Vergelijkende matentabel tussen Europese - Franse en UK beha maten en cup maten.


Majouline hanteert de Europese beha maten . De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. Best is om eerst te bekijken of de beha maat die jij nu draagt goed of fout zit. STAP 1: omvangsmaat de omvangsmaat vind je door direct onder je borsten je omvang op te meten. De behamaat is een kledingmaat voor beha's.


Beha's worden geproduceerd in verschillende maten om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid in . Meet of laat uw beha-maat daarom geregeld opmeten. Ook kan je buitenlandse maten (UK, US) omrekenen naar Europese maten. Veel plezier met het vinden van je kledingmaat, . Kind Katoen Beha Voor Jonge Meisjes Kids Tiener Ondergoed Draadloze Kleine Training Puberteit Bras Onderpakke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts