woensdag 6 juli 2016

Odlo cubic light

Het Odlo Cubic Light thermo ondergoed met korte mouwen is voorzien van een kubusstructuur die voor een betere afvoer van zweet en een juiste regulatie van . Odlo heren zweet hemd van Cubic Light stof. Odlo Cubic Light voert zweet snel af en draagt comfortabel tijdens het wandelen of sporten.

Odlo dames thermo shirt korte mouw. De Odlo Cubic Light thermokleding droogt snel en houdt geen zweet vast. Levering direct uit voorraad bij Odlo.


Sneldrogend en ademende sportslip dat zweet snel afvoert.

Odlo Cubic sportkleding bestel je online bij Odlo. Deze keer hebben we de Odlo Cubic Light getest. Een shirt speciaal gemaakt voor de lentes en zomer.


Bij het uitpakken valt als eerste de . Odlo Cubic Boxer voor sport en vrije tijd. Fijne Odlo Cubic Light thermo herenboxershort, voert zweet af, plakt niet op de huid. Odlo Cubic Light sneldrogend en ventilerend ondergoed voor vier seizoenen.


De Odlo Cubic Light thermokleding is gekomen toen Odlo de originele Light serie . Korte omschrijving, Beknopte specificaties.

Deze serie is het meest allround en inzetbaar bij zowel buiten- sporten als bij het dagelijks dragen van . Het Cubic Light van Odlo is een shirt gemaakt van het all-year-round Cubic materiaal. Cubic houdt het lichaam op temperatuur, het voert het vocht af en houdt . Odlo-cubic-light-shirts-wit - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. De Cubic Light Brief van Odlo is een slip gemaakt van het all-year-round Cubic materiaal.


Cubic houdt het lichaam op temperatuur, het voert het vocht af en . Het innovatieve Odlo Cubic Light Singlet Ondershirt is geschikt om gedurende het hele jaar te dragen. Het shirt houdt je warm als het buiten koud is en zorgt er . De Odlo Boxer Cubic Light is online te bestellen bij KOMPAS Outdoor World uit Heerhugowaard. Met de kleding van de Odlo Cubic serie hou jij je lichaamstemperatuur goed onder controle.


Thermoshirt pack - Cubic Light - Heren - XL - Zwart - Odlo kopen? Het Odlo Cubic Light shirt is voorzien van een kubusstructuur die voor een betere afvoer van . Odlo biedt met de Cubic Light Panty Ladies een veelzijdig, licht sportondergoed voor het gehele jaar. De kubische structuur zorgt voor een aangenaam . Das leichte Unterhemd CUBIC LIGHT liegt dank seiner cubic-Struktur angenehm leicht auf der Haut und sorgt immer für die richtige Temperatur.


De Odlo Cubic Light thermokleding is een super lichtgewicht baselayer dat bijzonder snel droogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts