maandag 12 september 2016

Calvin klein man

Calvin Klein Man Eau de Toilette heeft frisse topnoten van mandarijn en bergamot. Het hart bestaat uit exotische kruiden, zoals muskaat en wierook. Het is een mannelijk, sexy en stoer parfum met ingrediënten van onder andere: muskus, sandelhout, amber, .

Chanel, Lancome, Armani en Hugo Boss. Calvin Klein Man is een mannelijk en sexy parfum. De geur is gebaseerd op noten van rozemarijn, mandarijn, nootmuskaat, . Clavin Klein parfum bestellen uit het grootste beautyassortiment bij Douglas!

Calvin Klein MAN Eau de Toilette (EdT). Calvin Klein Man biedt een nieuwe definitie van de moderne man. De hoogwaardigste herengeur van dit lifestyle-label staat voor luxueus minimalisme en . Ontdek de nieuwe Calvin Klein heren collectie. Calvin Klein Slim fit overhemd met Kent-kraag en ingeweven visgraatdessin. Man van Calvin Klein is een Houtachtig Kruidige geur voor heren.


De Parfumeur achter dit parfum is Ann Gottlieb. Calvin Klein herenkleding staat voor een brede range stijlvolle trendy mode voor modieuze heren die weten wat stijl en elegantie voor een man kunnen doen. Calvin klein Man 1ml eau de toilette voor heren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts