woensdag 7 september 2016

Panty met strik

De Fiore Camilla panty met overknee-effect laat zich kenmerken door een zwarte matte denier stof met contrasterende rode naad en strik detail. Vergelijk originele kado's, gadgets, carnavalskleding e. Bestel online voor de laagste prijs!

De Fiore Shaya panty is een fraaie, licht- glanzende panty van denier met een chique speels strikdesign aan de achterkant, wat zorgt voor een . Transparante panty met gewoven visnet motief en een strik aan de achterzijde van de hiel. Zoveel keus in kousen en panty's vind je nergens. Bijzondere kousen met strik, aparte print, veters, te dragen met jarretels of hold-ups met plakrand.

Deze prachtige zwarte panty heeft een 'stockings' uitstraling en is wel een heel bijzonder item in ons assortiment. De mooie streep doet vermoeden dat je . Zwarte visnet panty met strik bij Carnavalskleding. Je kan Online Groothandel boog panty,mary jane panty,panty panty,lycra kousen,. Hot sexy vintage panty vrouwen zwart strik panty sexy strakke bow jarretelle . Zwarte Fishnet Panty met Strikjes en andere Kousen Panty's Accessoires bestel je makkelijk en snel bij 123partyshop. Zwarte panty met strik en streep - 20den.


Bijen panty met strikKleur: Oranje en zwartMateriaal: 1nylonMaat: One size fits allThema: Honeybee, BIJEN, oranje en zwart gestreept, hold ups, sexy kousen . Hoge zwarte netpanty kousen met strik.

Kousen van zwarte visnet panty met een zwarte strik aan de bovenkant. Panty kousen overknee met strikje in alle thema's vind je bij DG feest en carnavalswinkel. We hebben een groot assortiment aan leuke beenmode,bezoek . Dit artikel is ook verkrijgbaar in bij onze filialen Bokstijn Feestartikelen Den Haag en Bokstijn Feestartikelen Leiden.


Ga voor het verrassingseffect met deze panty met naad achteraan en sierlijk strikje in stras. Van het Italiaanse modemerk Emilio .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts