dinsdag 20 september 2016

Onzichtbare slip

Met de invisible slips van Hunkemöller ben je verzekerd van een onzichtbare en naadloze slip, perfect voor onder strakkere bovenkleding. Het onzichtbare ondergoed van Triumph: naadloze slips die zelfs onder strakke kleding niet te zien zijn en zeer aangenaam op de huid aanvoelen! Geen zichtbare naden met de onzichtbare slips Als wij het over onzichtbare slips hebben denken we meteen aan slips die niet zichtbaar zijn .

An error occurre please try again later. Ten Cate Secrets Flash Maxi Slip (3635). Normaalgesproken draag ik slips, strings vind ik niet lekker zitten. Weet iemand welk ondergoed nagenoeg onzichtbaar is, en ook nog eens .

Welke slip zie je niet onder een strakke broek. Ik bedoel dan dan je niet de randjes van die slip over je billen ziet lopen. Niets zo vervelend dan de zichtbare naden van je slip te zien onder een strakke jurk of broek. Een bedrijf bedacht de 'Babapanty' en hoopt via . We zijn dol op de sexy kant en de stof die aanvoelt als een tweede huid.


Bekijk de categorie slips op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. DE onzichtbare elastisch katoenen hipster, die niet te zien is onder strakke kleding door de mooie platte gelaserde sculp-randjes.


Sloggi invisible zijn slips die je onder strakke kleding niet ziet zitten.

De Sloggi invisible slips tekenen niet af onder de gladde, strakke en elastische stoffen die . Dames die willen voorkomen dat ze hun slip of erger nog hun bilspleet aan iedereen tonen wanneer ze met. Serie: SLOGGI LIGHT COTTON Materiaal: CO, EL. Strakke witte mannenonderbroeken zijn fantastisch: alsof een onzichtbare hand de hele dag je kloten vasthoudt. Wilt u graag een onzichtbare slip dragen onder strakke kleding, maar bent u fan van katoen? De slips uit de Light Cotton serie zijn allemaal vervaardigd van . Sloggi staat bekend om hoge kwaliteit slips, tops en bh's en dankzij de.


Ga voor een basisslip uit de Basic-collectie, een Light-slip die totaal onzichtbaar is . Deze naadloze slip kun je uitstekend onder balletpakjes of zomerjurkjes dragen. Vooral bij balletpakjes zie je nog wel eens de naden of randen van de slip . Geen tailleban geen zoom, geen naden: Mey Illusion is zelfs onder strakke kleding onzichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts