dinsdag 20 september 2016

Bh maat 70c

De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C. Vrouwen kopen massaal een te kleine cup . Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen?

Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . Tsja heel ons 'stadje' gehad en nergens dus gevonden, een bh maat 70C.

Rekt de bh uit door dragen en dan de bh als nog te groot. Je draagt de verkeerde bh maat en dit is de. Bestellen victorias secret, maten? Met de Zeeman BH-maattabel meet u snel en gemakkelijk welke BH-maat u heeft. Even een vraagje, kan je de maat Bmet Cvergelijken?


De omvang is te klein en de cup is te groot. Kies de omvang maat groter, kies de cup een maat kleiner. Dan is je behamaat dus 'C', en in deze maat kun je dan beha's gaan zoeken! In het buitenland zijn de cupmaten hetzelfde, maar is .

Wonderbra Strapless Beha (Maat 70C) Ultimate Strapless Lace. Wonderbra Strapless Beha (Maat 70C) Ultimate Strapless . De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. Bepaal snel en simpel de maat van jouw ideale bh. Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed passen, maar de bh toch te strak onder je borsten zit, kun je kiezen . Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen.


Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Gelukkig verkopen Hema en HM tegenwoordig ook BH's in maat E. Zeven op tien vrouwen zou de verkeerde behamaat dragen. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook voor . De Franse BH maat wordt nog wel in Frankrijk en België gehanteerd. Deze maat is eenvoudig af te leiden van de reguliere Europese maatvoering.


Afhankelijk van je voorkeuren kun je bijv. C nemen in plaats van 75B of als je bredere borsten hebt maat 80A. Natuurlijk kan je je bh-maat op laten meten als . Ik draag nu een BH maat 75b en heb laatst eens een maat 80b.


Daar kun je je BH-maat prima laten bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts