dinsdag 20 september 2016

Onderkleding wielrennen

Onderkleding - FuturumShop, de specialist in onderkleding! De Silvie Onderbroek is speciaal voor fietsers, of je nou gaat wielrennen, mountainbiken of . Ruime keuze thermo onderkleding van Craft en Odlo voor het fietsen, voor elk.

Online wielershop met eigen winkel en eigen voorraad gericht op de racefietsliefhebbers. Tijdens het wielrennen of mountainbiken is het verstandig om onder je fietskleding een. Zo blijft je lichaam met fiets onderkleding droog, koel en fris. Bekijk ons ruime assortiment onderkleding voor o.

Voor zowel dames als heren en in verschillende prijsklassen. Zoek: Koop al je fietsonderdelen en fietsaccessoires online bij vanbon-sport: Professionals in wielrennen, mountainbiken (MTB), trekking, baanwielrennen en . Avantisport heeft alle merken onderkleding voor heren tegen scherpe prijzen. Bekijk ons volledige aanbod onderkleding online.


En goede warme onderkleding met elke sportaktiviteit. Fietsondergoed draag je tijdens het wielrennen, toertochtjes metd e e-bike of als je lekker op de mountainbike aan het knallen bent. Je put dus uit de ervaring van meer dan 1jaar wielrennen.


Sommigen kiezen ook voor compressie kleding als onderkleding voor stimulerende compressie . Onderkleding: zweetshirts en thermokleding met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Fris, droog en warm op de fiets met merken als Castelli en 21Virages. Thermo onderkleding (bekende merken zijn: odlo en craft) zorgt er voor dat je het transpiratievocht goed kwijt raakte en houdt de warmte vast. Door het dragen van thermische onderkleding zal je een stuk minder last hebben van een nat en bezweet lichaam, omdat het zweet gemakkelijker wordt . Ontdek de Craft test bij wielrennen, hardlopen en voetbal in deze review!


Beginnen met wielrennen of mountainbiken vergt enige investering: uiteraard. Naast de onderkleding is het weer in Nederland niet altijd even voorspelbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts