vrijdag 24 maart 2017

Brazilian onderbroek

Een brazilian slip bedekt ongeveer de helft van de billen en is hierdoor zowel elegant als sexy! We hebben zowel kanten brazilians als katoenen brazilians. Bekijk de mooiste brazilian slips op Fashionchick!

Hier vind je een grote collectie van diverse webshops! De onderbroek is een verzamelnaam voor alle soorten slips. Verder lijkt de brazilian veel op een hipster en is daar eigenlijk het iets blotere zusje van.


Brazilian - Marks Spencer Oma's onderbroek - Marks Spencer.

Brazilian het midden tussen een gewone onderbroek en een string. Ik overweeg heel serieus om een brazilian wax te nemen en heb al met. Prop je zelf (of de schoonheidsspecialiste) je onderbroek tussen je . Aanbieding: gratis Brazilian padded push-up onderbroek voor vollere billen. Je benen lijken er langer door, je billen vormen er beter bij en ziet er zeker sexy uit. Hier een grote collectie Brazilians.


Ga voor een schitterend lingerie setje samen met een string, hipster, brazilian, slip, stringboxer of boxershort. Wilt u meer weten over de boxershort dan wordt u .

Brazilians en onderbroekjes (wel sexy hoor!) haha. Overdag onderbroek of brazilian, hangt er vanaf wat ik aan heb maar ik vind het wel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts