donderdag 2 maart 2017

Brazilian slip

Brazilians zijn de bestsellers van dit moment! Een brazilian slip bedekt ongeveer de helft van de billen en is hierdoor zowel elegant als sexy! Bekijk de mooiste brazilian slips op Fashionchick!

Hier vind je een grote collectie van diverse webshops! Lees hier dan alles over slips, hipsters, strings, boxershorts en wat je dan ook maar. Verder lijkt de brazilian veel op een hipster en is daar eigenlijk het iets . De Brazilian is het laatste nieuwe snoepje onder de ondergoed-zon, maar.

Spencer String - Marks Spencer Frans slipje - Marks Spencer . De brazillian kent meerdere namen, deze wordt ook wel Rio Slip of Tai Slip genoemd. We zien de brazillian binnen de lingerie bij ieder mode huis terugkomen, . Brazilian slip (Mey Dames Illusion). U spaart met dit product punten. Naadloos afgewerkt, dus onzichtbaar . Op zoek naar Wonderbra Ultimate Lace Brazilian slip ? Lingadore Daily Lace Brazilian Shorty Rood.


Panache Ardour Brazilian Slip Nude.

Zwarte Brazilian slip die naadloos is afgewerkt? Bestel de Starlet Brazilian Slip van Freya online bij Annadiva. Elegante grijze brazilian slip van Freya?


Bestel de Muse slip van Freya in de kleur Dove bij Annadiva. Zwarte Brazilian slip van Marlies Dekkers? Bestel nu de Femme Fatale slip online bij Annadiva.


Brazilian Slip 'Marianna' in framboos kleur van het merk Fantasie. De strepen van de brazilian pants zijn doorzichtig. De slip is gemaakt van polyester dat heerlijk zacht draagt op de huid. Brazilian slip voor mannen van het merk Doréanse. Slip, uitgevoerd in rood en zwart kant.


Heupmodel met ruime pouch en brede band. Masai Brazilian Slip Deze Brazilian slip uit de collectie van van Sapph heeft een strakke pasvorm en is gemaakt van zijde zacht en soepel materiaal. Een string van kant met een hoog uitgesneden belijning aan de achterkant. De slip is breed aan de zijkanten en heeft een lage taille en een gevoerd kruis. Brasil Slip im Online-Shop bei Intimissimi kaufen.


Alle Intimissimi Neuheiten entdecken und Online shoppen. Gratis verzending retournering, geen minimum bestelwaarde en 100 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts