vrijdag 5 mei 2017

Craft fietsbroek

Vanaf 19houdt Craft zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve sportkleding voor alle omstandigheden. Craft is actief in verschillende sporten en is . Ma-Vr tot 16u bestellen ☛ Zending zelfde dag!

Korte fietsbroeken zijn verkrijgbaar bij FuturumShop. De Craft Velo Fietsbroek is ergonomisch gevormd en heeft een zeer comfortabele Craft Infinity Czeem! Onderschat nooit het belang van een goede fietsbroek.


Met een goede fietsbroek zit je veel comfortabeler op de fiets.

Shop jouw Craft fietsbroek, bibshort of wielerbroek bij Sportswearonline. Een fantastische en de bestverkochte lange fietsbroek heren van Craft. Windbestendig, waterbestendig, perfecte pasvorm, en topkwaliteit materialen. Spring naar Craft - Craft ken je van onderkleding en waar ze zich in onderscheiden is de kwaliteit. Bij de Craft fietsbroeken is het niet anders want als . Hot pants, tevens onder short te dragen.


CRAFT fietsbroek ACTIVE bij ROSE Bikes. In deze fietsbroeken test hebben we verschillende bibshorts getest van de. Wij krijgen regelmatig de vraag welke fietsbroek nou de beste is.

Craft fietskleding heeft diverse soorten fietsbroeken, wederom in dames- en herenvarianten. Uiteraard is er de korte fietsbroek die bij hogere temperaturen . Craft Balance Fiets bibshort Heren Fietsbroek - Maat L - Mannen - . Craft Greatness bike boxer (met zeem) heren, deze Craft Seamless Bike korte fietsbroek voor heren is voorzien van een zeem en ontworpen om te dragen onder . Deze Craft fietsbroek voor heren met bretels beschikt over flatlock naden, dit zorgt ervoor dat de fietsbroek minder irriteerd tijdens het fietsen. De Craft Performance Bike Bib Short voor vrouwen is een dames fietsbroek, kort model, met bretels. De bretels lopen aan de zijkant van de borsten omhoog . De Craft Cool Fietsbroek voor heren is voorzien van een zachte zeem en draag je direct op de huid.


De elastische boxer met pijpjes heeft mesh panelen voor . Deze Craft Velo fietsbroek voor dames voelt zeer comfortabel aan tijdens het fietsen. Craft Thermo Vent air Fietsbroek Deze thermo fietsbroek tijdens het fietsen het lichaam op temperatuur. De pasvorm is te verstellen door middel van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts