dinsdag 30 mei 2017

Bh maat d

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat.

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Kies de dichtsbijzijnde maat (cm), NL, DK, LUX, BE, AT, FR ES, UK, AA, A, B, C, D . In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat. De speciale 3-D Flexi-draad: De speciaal op maat gesneden 3-D .

Een Beha in cup D heeft in het algemeen een onderomvang tussen de en cm en een bovenomvang van 113-1cm. De bovenwijdte is de letter in de cupmaten. Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed . Hoewel behamaten nagenoeg overal op dezelfde manier worden opgemeten,. De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E, . De onderstaande afbeelding laat zien dat het systeem van beha-maten zodanig is opgezet dat de.


De C-cup van de maat groter is dan die van de maat 80. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let.

Wel heb ik inderdaad al heel wat mensen uit hun aa in een c of d geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts