maandag 8 mei 2017

Anita care

Anita care: siliconen borstprotheses, bijpassende prothesebeha's en badmode met prothesehoesjes voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Anita care - wereldwijd de enige fabrikant die zowel borstprotheses, prothesebeha's als prothesebadmode in eigen huis ontwikkelt en produceert. Siliconen borstprotheses van Anita care zorgen voor de eerste, volledige of gedeeltelijke compensatie met een natuurlijk en lichtgewicht gevoel.

Bestel vertrouwd uw Anita Care Prothese Lingerie en Ondergoed Online - Amoena - Prothese Sport BH - Gratis Verzending. De firma Anita produceert al jaar borstprotheses en draagt bij aan het. Bij Anita care vindt u alle produkten die in het dagelijks leven, bij sport of bij het . Anita Care - Prothese bh tweezijdig.

Anita Care is gespecialiseerd in prothese lingerie voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan en biedt maatgesneden bh's met een hoog . De firma Anita produceert al jaar borstprotheses en draagt bij aan het vinden van zelfbewustzijn en levensvreugde in een nieuwe situatie. De Anita Care 11is inzetbaar bij alle plastische operaties en bij segment- of kwadrantresectie. Door compressie biedt hij enorm veel steun. Anita Care gemakkelijk en snel online bestellen. Bekijk de gehele Anita Care lingerie collectie in alle kleuren en profiteer van onze acties en scherpe prijzen.


Anita Prothese Badpak Blue Lagoon.

Anita heeft al meer dan jaar ervaring in het vergaardigen van borst protheses, Anita is de enige fabrikant van borst protheses die zelf het siliconemengsel van . De expert op het gebied van exclusieve dames- en herenkleding. Deze Anita Care Prothese BH Salvia 5722X, is bijzonder geschikt als zachte comfort prothesebeha, tijdens en na bestralingstherapie. Anita Care Prothese bh Isra 5315X, deze bh is direct na uw borstoperatie te dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts