vrijdag 26 mei 2017

Panty met streep

Panty met een decoratieve naad aan de achterkant. De panty heeft een ingezet kruisje en verstevigde tenen. Uitgebreid assortiment Naadpanty's bij Beenmode.

Kunert panty Fashion Raffinesse in fijne kwaliteit met lycra. Dit transparante model is aan de achterzijde voorzien van een naad. Panty's met naad staan altijd chic.

We hebben een flinke keuze van naad panty's van ondermeer Trasparenze en What Katie Did. De Vienna naad panty van Cette is een klassieke 50s inspired doorzichtige (denier) zwarte panty met achteraan een mooie fijne zwarte naad. Vind Panty met naad op Marktplaats. Ja, naar zo'n panty ben ik op zoek. Liefst niet een superdunne panty, want die haal ik zo open.


Misschien een hele domme vraag maar ik draag bijna nooit panties. Ik heb er nu eentje van de VD waar aan de ene kant gewoon een naad . Panty zwart wit strepen Zwart, Wit. Panty met zwarte met witte strepen, denier.

Deze panty van Music Legs is zwart en semi-transparant. Op de achterzijde bevindt zich een zwarte naad en een opdruk van . Panty online kopen bij Pantyspecialist is een handige manier om een mooie panty te kopen. Onze website is overzichtelijk en het assortiment zeer uitgebreid.


Andrea Smoking is een elegante panty met streep op de zijkant. De panty is gemaakt van gerecyclede garen in plaats van het milieubelastende nylon. Deze 50s Back Seam Bow Tights is de speelse variant op de klassieke naadpanty!


Zo, dat is nog eens onweerstaanbaar! Deze zwarte denier panty heeft een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts