donderdag 11 mei 2017

Onzichtbare onderbroek

Met de invisible slips van Hunkemöller ben je verzekerd van een onzichtbare en naadloze slip, perfect voor onder strakkere bovenkleding. Geen zichtbare naden met de onzichtbare slips Als wij het over onzichtbare slips hebben denken we meteen aan slips die niet zichtbaar zijn . Weet iemand welk ondergoed nagenoeg onzichtbaar is, en ook nog eens lekker zit?

Niet sexy, maar wel onzichtbaar en het zit altijd goed. Welke slip zie je niet onder strakke broekfeb 2013Ondergoedmei 2010Wat voor ondergoed onder hele doorschijnende witte broek? Nu ik werk en dagelijks van die gladde broeken draag (die waarin je elk onderbroekenlijntje ziet lopen), merk ik dat geen enkele onderbroek . Het onzichtbare ondergoed van Triumph: naadloze slips die zelfs onder strakke kleding niet te zien zijn en zeer aangenaam op de huid aanvoelen!

De speciale onderbroek, die de naam Camelflage draagt, zorgt ervoor dat strakke onderkleding niet tussen het kruis van een vrouw gaat . Een bedrijf bedacht de 'Babapanty' en hoopt via crowd funding hun onzichtbare onderbroek op de markt te kunnen brengen. Bekijk de categorie slips op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. Maar goe voor de perfecte onderbroek moet je wat over hebben. De Babapanty is een onzichtbare onderbroek, ontworpen door het gelijknamige bedrijf. Via crowdfunding probeert de firma hun 'ideale' .

Strakke witte mannenonderbroeken zijn fantastisch: alsof een onzichtbare hand de hele dag je kloten vasthoudt. Na de anti-cameltoe onderbroek en de anti-verkrachtingsonderbroek presenteren wij… De onzichtbare onderbroek! Deze slips zitten heerlijk en blijven goed op hun plaats zitten. Het probleem van de niet plakkende inlegkruisjes is na 1x wassen . Ondergoed is comfortabel en onzichtbaar onder danskleding. Sloggi ondergoed bestelt u bij Sloggies.


Zowel onzichtbaar als comfortabel, bij elke smaak en elk humeur past wel een Sloggi voor hem of haar. Toon als: Rasterweergave Lijstweergave . UnderWunder is mooi ondergoed met een geheimpje. Comfortabel, kwalitatief én voorzien van een uniek, onzichtbaar absorberend kruis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts