vrijdag 4 augustus 2017

Felina bh melina

Beugel BH Felina uit de serie Melina in een gladde microvezel stof. De cups zijn afgezet met een kanten randje. Deze beugel BH heeft een groot draagcomfort . Felina heeft met de Melina beugel BH in ivoor een echte klassieker gemaakt.


Veel vrouwen zijn al jaren fan van de elegante BH met zijn stijlvolle look en zijn . Beugel-bh Conturelle Felina taupe.

Felina Melina beha zonder beugel, ivoor cup 85E SALE. Fijne beugelloze bh van Felina Melina bh in ivoor vanille Felina cup 85E aanbieding sale. De meest beroemde serie van Felina Melina vindt u op BHonline. Niet voor niets is dat zo, deze bh en ook de pantybroekjes uit de serie . Felina beha model melina 80g in nieuwstaat i. Vind Beugel BH FELINA op Marktplaats. De serie melina 5bh overtuigt door het hoogwaardig elastisch materiaal en de.


Het kostbare Zwitsers borduurwerk maakt het totaalplaatje van deze felina.

Felina - Beugel bh niet voorgevormd. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Deze BH overtuigt met haar draagcomfort en haar tijdloos mooie borduursel.


Prettiger gevoel op de schouders dankzij de bredere bandjes. Een uitgebreid assortiment Felina lingerie koop je bij Esterella. Neem voor meer informatie over Felina lingerie contact met ons op. Voor de kenners is dit model de topper van Felina.


BH Felina 5Melina Beugel BH Felina 52 een perfecte BH afgezet met zwitsers kant. Een bekende uit het basis assortiment. Felina BH (Melina) met beugel zand Deze BH komt uit de Melina serie.


Deze BH zorgt voor een prettiger gevoel op de schouder en geen insnijden dankzij de . De Melina bh van Felina is een fijne bh met elastisch Zwitsers borduursel zonder beugel. De bh is gemaakt van het bi elastische weftloc materiaal, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts