donderdag 31 augustus 2017

Bh maat 80c

Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal?

Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De dame in dit filmpje gaat dus van een 80C naar een 65FF. Zoek in je kledingkast de beha die op dit moment nog het beste zit en kijk in het label wat de maat van deze beha is.

De maat van een beha bestaat uit cijfers en letters, bijvoorbeeld 80C. De cijfers geven de omvang van je borstkas vlak onder je borsten aan. Ik heb zelf 80C en een vriendin van mij 85B, en volgens. Voorbeeld: als je een bh in maat 70B hebt gepast waarvan de cup te klein is, . BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.


BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Als de beha niet goed past zijn er drie mogelijkheden: de omvang. Kies de omvang maat groter, kies de cup een maat kleiner.


Bepaal snel en simpel de maat van jouw ideale bh.

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. B en 80C zijn bijvoorbeeld bijna hetzelfde. Zit de beha niet lekker, wissel dan niet alleen in de onderwijdte (omtrekmaat) van de beha, maar probeer ook eens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts