woensdag 23 augustus 2017

Slips hm

Update je onderbroeken met onze ruime selectie slipjes en onderbroeken. Ga voor zacht katoen en kant, eenvoudige pastelkleuren of opvallende prints . Set van slips - Brazilian OPSLAAN ALS FAVORIET. Deze actie is geldig op geselecteerde items op hm. Slips van micro met een iets hoger uitgesneden belijning aan de achterkant en een kanten biesje langs de randen. Het model is breed aan de zijkanten en heef.


Angebot gilt für ausgewählte Artikel auf hm. Slips van micro met randen die afgewerkt zijn met een overlocksteek zodat deze niet aftekenen onder de kleding. De slip heeft laag uitgesneden beenopeningen. Maak je klaar voor het zwembad met onze zwemkleding voor dames!


Felle kleuren en prints of stijlvolle klassiekers. Shop online of in je HM-winkel! Slips van microvezel met een licht shaping effect op de taille, het zitvlak en de heupen.


Het model heeft een hoge taille, lasergesneden randen en een gevoe.

Een hipster van kant en micro met een normale belijning aan de achterkant. De slip is smal aan de zijkanten en heeft een lage taille en een gevoerd kruis. Vergelijk HM Jongens Slips en vind de laagste prijs. Bestel kleding online bij de beste webshops.


Vergelijk HM Heren Slips en vind de laagste prijs. Voor de diefstal van twee bh's, twee slips, een T-shirt en voedingswaren riskeert een 25-jarige vrouw uit Roeselare een celstraf van acht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts