vrijdag 25 augustus 2017

Geen bh dragen

Het lijkt wel alsof we in het tweede hippietijdperk zijn beland. Er zijn genoeg redenen om een beha te dragen, vooral als je wat grotere borsten hebt. Een goede beha geeft ondersteuning aan je schouders .

Onderzoek wijst nu zelfs uit dat het niet dragen van een bh beter voor je zou zijn. Op dat heldere moment besloot ik geen beha's meer te dragen. Ik zie het steeds vaker op school: Meisjes die geen BH dragen, terwijl ze het toch echt nodig hebben.


Blijkbaar kan je dus goed zijn dat je geen BH draagt?

Dan zou ik er wel een dragen, want blijkbaar hangen ze dan toch wat. Mode Beautyfeb 2016Geen bh meer dragen - Mode Beautyfeb 2016Meer resultaten van forum. Je komt thuis van een dag hard werken en het eerste wat je doet is je bh uit trekken.


Het voelt als een ware bevrijding en baalt stiekem dan ook . Alle mannen zijn trendwatchers, want het zal je niet zijn ontgaan al die bh-loze vrouwen. Ronde borsten die van links naar rechts schommelen. Met warm, zweterig weer vind ik het dragen van een bh vervelend.


Het schuurt, is warm en zit gewoon niet lekker. Uit het Franse onderzoek bleek dat vrouwen die geen beha dragen zelfs steviger borsten hebben.

Zelfs als ze ouder zijn en zelfs als ze borstvoeding hebben . Heel je leven heb je te horen gekregen dat je een bh nodig hebt. Iedere vrouw heeft er een, zelf de dames de er geen dragen. Ik denk niet dat het goed is om geen bh te dragen, zegt cosmetisch arts Robert Schoemacher.


Kijk maar naar Afrikaanse vrouwen die nooit . Geen schoonheidsideaal of modebeeld: iedereen was vrij en gelijk, of ze nou mooie borsten hadden of niet. Nu is het niet dragen van een bh vooral een trend . Spring naar Er is geen medische, fysieke of anatomische noodzaak voor het. Rouillon is er van overtuigd dat het dragen van een BH de voorkomt dat . Met deze tips geef je je borsten ondersteuning en is je ondergoed gegarandeerd onzichtbaar.


Is dit jou ook al opgevallen dat al die vrouwen geen bh meer dragen? Losse t-shirts waar de rondingen van links naar recht en van boven naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts