maandag 27 november 2017

Bh op maat

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Bh op maat, voor deze dame was dat de vraag waar ze al jaren antwoord op zocht.

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Het vinden van een goed passende BH is niet altijd even gemakkelijk. Bovendien is je bh-maat niet altijd hetzelfde. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de .

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal?


Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . A-B-C-D-E-F; HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde . De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. Dan kan je proberen met dezelfde beha maat en cup maat en kunnen we dit later bijsturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts