vrijdag 10 november 2017

Maattabel ondergoed

Check het hier in onze handige maattabel met verschillende merken en vind jouw perfecte maat ondergoed. Bepaal de juiste BH maat met het stappenplan. In de maattabel kan je ook boxershorts en onderbroek maten bepalen.

Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm. Om de taille te meten, plaatst u het . Voor het kiezen van de juiste maat ondergoed vind je hier de alle maattabellen voor . De BodywearStore, de winkel voor ondergoe lingerie en veel meer voor.

De door ons aangegeven maten in de maattabel zijn gemiddelde maten en kunnen . EU, 3 3 3 3 4 4 4 4 4 5 5 5 56. MAAT TABEL HEREN Klik hier om naar de vorige pagina te gaan . Het belangrijkste waar je op moeten letten bij het kopen van heren ondergoed is de maat. Koop je je ondergoed te klein dan zal het afknellen, . Als u een maat heeft geselecteerd bij een artikel, dan staat boven de maataanduiding aangegeven of dit artikel op voorraad is. Als een maat niet beschikbaar is, . Onderstaande maattabel is een indicatie.


Controleer voordat je een bestelling doet goed je maat.

Ondergoed Addicte Ondergoed Andrew Christian, Ondergoed aussieBum, Ondergoed Barcode . Is onderstaande maten-tabelen niet voldoende voor uw keus ? Grote maten heren ondergoed van A-merken zoals Ceceba en Duke Clothing, zoals boxershorts, slips, onderbroeken, onderhemden vindt u bij Plusman. Als jij je ondergoed online bij ondergoedconcurrent. Daarom vind je hieronder een maat tabellen, zodat je goede keuzes kunt maken.


Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk mooier. Je kan corrigerend ondergoed het beste in je reguliere maat kopen. Mister Big biedt haar klanten de mogelijkheid om grote maten herenkleding aan te kopen tegen een zeer scherpe prijs. Deze argumentatie is onterecht, want om te voorkomen, dat je de verkeerde maat heren ondergoed koopt hebben wij een handige Schiesser maattabel online .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts