maandag 13 november 2017

Goede pasvorm bh

Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte pasvorm!

In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat. Maar u moet nog wel verschillende bh-modellen en sister sizes proberen om . Als je over een goede bh een strak shirt aan hebt krijg je NOOIT een borstensyndroom, je weet wel, die blobjes die bovenuit de cup piepen. Bovenwijdte: meten over het breedste gedeelte van de borst, meet dit als je een BH draagt zonder padding, zonder speling maar niet te strak.

Deze PASHANDLEIDING kan je GRATIS in PDF ontvangen door je aan te melden als VIP van Majouline. Denk je dat jouw huidige beha maat goed zit? Veel vrouwen dragen een verkeerde maat bh. Een verkeerde bh kan heel veel klachten opleveren in nek, rug en schouders.


Het vinden van een beha met de juiste cupmaat is lastiger dan je denkt. Er bestaan maattabellen met BH maten, maar dit zijn richtlijnen. Ongeveer van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat.


Letterlijk miljoenen vrouwen kunnen er veel beter uitzien en zichzelf beter voelen met een goed . Dat betekent dat de cups van je bh niet goed zitten.

Je kunt in dit geval kiezen voor een grotere cup maat, een ander model voor jouw type borsten of je . Het vinden van een goed passende BH is niet altijd even gemakkelijk. Bovendien is je bh-maat niet altijd hetzelfde. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts