woensdag 29 november 2017

Wibra ondergoed

Back on Track Lang Ondergoed Heren Zwart XXL, 52-54. Odlo - Cubic Briefs - Synthetisch ondergoed maat XXL zwart. De enige onderbroek die nog slechter scoorde was de Koala onderbroek van Wibra.


Dat had ik niet verwacht, gezien het feit dat de Mady de . Dames naadloos ondergoed van het merk Huismerk - Wibra is beschikbaar voor de prijs van €1.

Andere types van Wibra bevallen me niet, dus maar naar de Hema gegaan, de enige andere ondergoed-leverancier in ons dorp. De folder van Wibra staat iedere keer weer vol met aanbiedingen op het gebied van kinderkleding, babykleding, dameskleding, herenkleding, ondergoe . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Veel mensen lopen met regelmaat een vestiging van de Wibra binnen, bijvoorbeeld om voordelig sokken of ander ondergoed aan te schaffen. Ik heb wel basics van Zeeman en Wibra, zo als hemdjes onder een trui, sokken en. Je zou haast denken dat ik aandelen heb in het concern of op z'n minst dik gesponsord wordt door Zeeman, maar niets is minder waar.


Er zijn klachten gemeld over Wibra op Klacht. Wibra verkoopt onder andere jassen, broeken, ondergoe theedoeken, . Textiel: Ondergoe sokken, nachtgoe beddengoed en huishoudtextiel. Met kleren van de wibra of de zeeman is niet veel mis hoor.


Okee, ik moet zeggen: de kwaliteit is niet altijd even goe maar ondergoed . Wibra, de textielsuper in Nederland en België, biedt een totaalconcept van kleding,. Volledig: ondergoe bh's, sokken, keuken- en theedoeken, badlakens, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts