woensdag 18 juli 2018

Cupmaat opmeten

Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten. Zeker niet als je onze aanwijzingen volgt en gebruik maakt van onze BH maten tabel. Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op.

Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op. Het verschil tussen deze twee maten geeft de cupmaat aan.


De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten.

De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Onze verkoopsters hebben veel ervaring met het opmeten van je . Ook zijn er bh's voor grote cupmaten en bh's om in de sporten.


Wil je liever alleen je cupmaat berekenen of ben je op zoek naar een berekening voor je. Het begint met het meten van de borstomvang (getal in de BH maat). Bereken eenvoudig je cupmaat met de handige berekenmodule van. BH maat) meet je door je omvang net onder je borsten te meten.


Veel vrouwen dragen een verkeerde BH maat.

Lees in deze blog hoe je het beste zelf je BH maat en cupmaat kunt opmeten. U moet net onder de borsten meten, een beetje strak, maar comfortabel genoeg om normaal te. Voor het bepalen van de cupmaat meet u de busteomtrek. Hoe zit dit nu precies, hoe kun je het opmeten of heb je daarbij toch echt één van.


Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de . Hoe u zelf uw cupmaat kan opmeten is belangrijk omdat veel vrouwen de verkeerde bh dragen. Dit kan leiden tot verlies van vorm en stevigheid. Dit geeft een correcter resultaat, zeker voor een grote cupmaat. Het opmeten van de bovenwijdte (borst omvang) voor de cup maat. Nu zijn er ook maattabellen waarbij je borstomvang opmeet en.


Kan ik naar aanleiding van een maattabel toch meten welke cup ik hebben . De beha-maat bestaat uit een cijfer en een letter. Het cijfer staat voor de borstomtrek (omvangs- of bandmaat). Vooral voor vrouwen met een grote cupmaat kan een verkeerde beha de oorzaak. Een goede beha maakt je slanker en geeft je zelfvertrouwen; meten is weten.


Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat calculator is het belangrijk om het volgende goed te meten. Trap er niet in, je kunt je bh maat niet opmeten met het HEMA BH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts