maandag 30 juli 2018

Hunkemoller klantenservice

Het antwoord op je vraag kan je misschien wel op onze FAQ pagina vinden. Als je antwoord er niet tussen staat, kan je ons een e-mail sturen die we binnen 48 . Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Voor webwinkel vragen is de klantenservice bereikbaar via 035-6541. Direct contact met de klantenservice van Hunkemöller? Wij voorzien u van het Klantenservice Nummer van Hunkemöller door te bellen naar 03+. We bieden een snelle en gemakkelijke manier om de . Hunkemöller Hoofdkantoor in Hilversum, Liebergerweg 2 1221JS. Kaartweergave Hunkemöller Hoofdkantoor Hilversum.


Je gaat aan de slag als klantenservice medewerker bij Hunkemöller. Dit is een bekende fashionketen voor ondermode en jij zal voornamelijk vragen telefonisch . Vacature Klantenservice (meertalig) Hunkemöller in Enschede. Wij zijn voor een bekende Fashionketen in Enschede op zoek naar klantenservice medewerkers . Vacature Klantenservice vacature Hunkemoller Enschede.


Spreek jij naast Nederlands ook Duits, Deens of Spaans? Zet je talenkennis in als Klantenservice .

Geachte Hunkemoller Klantenservice, Al meer dan een maand heb ik contact met jullie, omdat als je een Groupon bon hebt gekocht en een bestelling op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts