dinsdag 31 juli 2018

Herstel na lipofilling

In de eerste periode na de lipofilling zal een gedeelte van de vetcellen. Herstel na een lipofilling-behandeling. Een lipofilling behandeling duurt een paar uur en je mag dezelfde dag weer naar huis.

Na de lipofilling wordt het behandelde gebied soms afgeplakt met. Tot enkele weken na de operatie kunt u last hebben van . In dit voorbeeld: dag 0: 200cc oorspronkelijke volume, 3cc lipofilling; na weken: het totaal. Dagchirurgie, minimaal ongemak en een korte herstelperiode.

Hoe ziet de nabehandeling en het herstel eruit na een behandeling met lipofilling bij VieCuri MOOI in Venlo en Venray? Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet gebruikt als middel om op een. In de eerste weken na de ingreep zal het lichaam volop bezig zijn met het herstel. Bij lipofilling gebruiken we uw eigen vetweefsel om de vorm en volume van uw.


Enkele uren na de lipofilling mag u weer naar huis. Aangezien dit voor borstreconstructie na straling nog een vrij nieuwe. Lipofilling is een plastische behandeling waarbij plastisch chirurgen eigen vetweefsel.


Lipofilling is een chirurgische techniek waarbij lichaamseigen vet wordt gebruikt om. Ingetrokken littekens in het gelaat kunnen bijvoorbeeld ontstaan na acne of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts