maandag 16 juli 2018

Slim shaper

De Magic Slimshaper vormt zich als een tweede huid naar het lichaam. Te bestellen in zwart of camel (huidskleur) in de maten S tot en met XXL met Gratis . Bestel Magic Slimshaper bij Control Fashion!

Direct uit voorraad leverbaar, uitgebreid betaalgemak, Gratis thuisbezorgd. De MAGIC SLIMSHAPER geeft op dezelfde ingenieuze manier steun en correctie als de Slimshort maar heeft tevens een verhoogde taille, waardoor ook het . De Slim Shaper in Nude van MAGIC Bodyfashion zorgt voor een maatje minder en is onzichtbaar onder alle kleding! MAGIC Bodyfashion, het merk dat bekend .

De MAGIC SLIMSHAPER geeft op ingenieuze manier steun en correctie, met een verhoogde taille, waardoor ook het middenrif gecorrigeerd wordt. De Slim Shaper rekent af met Love handles en buikjes. Strakkere broeken en jurken zullen beter passen!


Daarbij is het materiaal van de Slim . Slim Shaper Figuurcorrigerend mannen zwart. Deze ondershirts zijn gemaakt van een zeer comfortabele, rekbare stof. Het ontwerp van dit shirt zorgt ervoor dat . De Magic Slimshaper geeft op dezelfde ingenieuze manier steun en correctie als de Slimshort, maar is dan met een verhoogde taille, waardoor ook het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts