maandag 4 februari 2019

Hunkemoller sylvie collectie

Van BH's en slips tot badmode en nachtmode. Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online!

Nederland in mode, wonen elektronica. Bestel en ontdek het gemak van wehkamp. Home Trends The Sylvie Collection by Hunkemöller. De Doutzen stories collectie is een nieuwe samenwerking tussen Hunkemöller en haar nieuwe brand .

Sylvie meis laat met de nieuwe 'the sylvie collection by hunkemöller' zien dat ze een dosis lef heeft. De nieuwe collectie werd geschoten in . Dat heeft La Meis maandag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie in Hamburg. De Sylvie Swimwear Collectie is haar laatste lijn.

Bekijk hier mijn favoriete items uit de Hunkemoller Sylvie Collection 201 inclusief aan foto's van de Gaia bikini, een pareo, hoeden . Sylvie Meis heeft wederom een prachtige lingeriecollectie voor Hunkemöller ontworpen en wij hebben alle beelden voor je op een rij gezet. Hunkemöller lanceert binnenkort de Sylvie Collection met prachtige lingerie voor de aankomende feestdagen. Met de swimwear-collectie van Sylvie Meis voor Hunkemöller wordt het gegarandeerd een zomer om nooit te vergeten! Het Nederlandse model lanceerde er haar gloednieuwe The Sylvie Collection voor Hunkemöller.


Hunkemöller lanceerde haar nieuwe swimwearcollectie voor de zomer van 2015. AK8A26Hunkemoller Sylvie Meis. AK8A24Hunkemoller Sylvie Meis. De collectie: een mix van boho glam, oosterse elementen, elegantie en hier en . Wil jij als eerste de Sylvie collectie in huis hebben? Kom dan op oktober naar de Sexy Store in Amsterdam voor de eerste officiële verkoop van de.


De Sylvie Swim Collectie voor Hunkemöller is geïnspireerd op een combinatie van boho glam, Oosterse verfijning en elegantie en sexy . Glossy boordevol inspiratie en tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts