woensdag 13 februari 2019

Korset jarretels

Sexy PU-Leer en kanten jarretels underbuste corset. Vind korset jarretels op Marktplaats. Uniek aan dit leatherlook jarretel korset van Avanza zijn de vetersluitingen.

Op vier plaatsen kun je de veters aansnoeren of losser knopen. Dit mini jarretel korset heeft een metalen clipsluiting voor, vetersluitingen in de flanken én op de rugzijde. Draag het leatherlook korset met de G-string als . Dames corrigerend korset - bpc bonprix collection.

Gothicana by EMP - Corsage - Satin Queen Corset Top. Satijn-Look Underbust Korset met Jarretels Wit - Goedkoop en op werkdagen voor 16:uur besteld morgen al in huis! Zwart leren korset van het merk Zado. Dit korset van zacht leder is ontworpen met oog voor detail.


De haaksluiting op de voorkant en . Jarretel top met jarretels, gemaakt van kant van het merk Cottelli Lingerie. Verras je partner met een bustier met jarretels van Lingeriebestellen. Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels.

Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien . Leren korset; Met haaksluiting; Rijgsluiting op de rug; Slanke pasvorm; Verstelbare jarretelbandjes; Kleur: Zwart; Materiaal: Leer . Bekijk het prachtige aanbod korsetten van Marlies Dekkers. Alle korsetten hebben het onderscheidende Marlies Dekkers ontwerp. Leren corset met jarretels en stevige snoerveter aan de achterzijde.


Echt lederen corsetten daarvoor ga je naar Miss-Yvonne. Orthopedische korsetten, Stoma korsetten en Buikbreukbanden. Wij maken nog steeds de traditionele korsetten met Jarretel bevestiging of met extra rug . Er zijn ook setjes beschikbaar met jarretels en sexy kousen. Een korset bestellen kan discreet en veilig op Willie.


Je kan op je eigen manier betalen en spaart . Mooie collectie korsetten in de kleur wit, zwart, rood en roze. Blauw korset met gouden patroon en zwarte versiering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts