woensdag 20 februari 2019

Trui met lage rug

Bescheiden van voren, sexy van achter, wat wil je nog meer. En wees niet bang voor afzakken, er zitten speciale bandjes in die je aan je bh kunt vastmaken zodat de trui netjes op je . Vind trui met open rug op Marktplaats.

Sexiness in een elegante vordeze mooie trui verleidt met een onweerstaanbare combinatie van klassiek design en een adembenemende, grote cut-out op . Soepelvallend T-shirt in een kort straightfit model. Het T-shirt heeft een ronde hals, korte mouwen en een opengewerkte rug met scallop detail. Kop iets ongewoons, met unieke items voor lage rug truien van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. TUNIEK MET OPEN RUG - In meer kleuren beschikbaar.


De mooiste V-hals truien vind je op Fashionchick.

Bekijk een groot aanbod V-hals truien van verschillende merken en webshops! Lekkere wijde trui in een mooie kleur donkergrijs met lage rug bijeengehouden door een leuke bies met letters XOXOX. Leuk op de broek met print van Yzzy. Ik ben op zoek naar een shirt met lage rug, het liefst zwart, en met kwart of lange mouw.


Zachte, elastische tricot top van dikke kwaliteit zonder mouwen. Ruime, ronde hals met achterop een lage rug. Er zijn steeds meer shirts met open rug te koop. Bij sommige shirts is maar een klein stukje van de rug te zien, bij andere shirts is bijna je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts