zondag 17 februari 2019

Shapewear taille

Goede shapewear kan je dan een handje helpen om je lekker te voelen in je favoriete outfit. Of het nu gaat om je buik, taille, billen, benen of heupen: voor ieder . Tips om er met Shapewear nog slanker en strakker uit te zien.

Heb je een “hoge buik”, kies dan voor shapewear met een hoge taille of. Kies een corrigerende body of jurk, of een corrigerend broekje met een hoge taille. Met de Shapewear van Triumph worden vele probleemzones , zoals de buik en de taille, gekund verhult. Kies voor speciale avonden een figuur corrigerende .

Shapewear voor een zelfverzekerd gevoel? Bestel Slanke Taille Shapewear voor vrouwen in onze online Shop en krijg deze GRATIS thuisgestuurd! Shapewear is alles behalve ouderwets. Het rokje sluit nauw aan waardoor u uw billen en taille er slank kunt laten uitzien. De grootste taille en heupen shapewear collectie vindt je bij de nummer speciaalzaak op internet, Lincherie.


Gratis geleverd in 48u, gratis retourneren. Voel je zelfverzekerd met de producten uit de shapewear collectie van Hunkemöller met onder andere corrigerende slips, tops en body's. Je ziet er met de shapewear van Trinny Susannah en Magic Bodyfashion niet.


Een smalle taille, een platte buik, ronde billen, stevige armen en benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts