vrijdag 21 juni 2019

Korset op maat

Daarnaast is het mogelijk om samen met de ontwerpster een eigen corset of ander kledingstuk te ontwerpen en deze op maat te laten maken. Een orthopedisch korset geeft ondersteuning aan bepaalde plaatsen op de rug of de borstkas. De belangrijkste reden waarom vrouwen corsetten dragen is het gevolg van hoe het je figuur verbetert.

Bij het kiezen van de juiste maat korset kan het corset . Voor het kiezen van de juiste maat korset, is het essentieel om uw taille omtrek te meten. Deze korsetten hebben plastic baleinen, en is niet gemaakt om je taille . Korset op Maat van orthopedie Service Orthocor, Wij maken al meer dan jaar ondersteuningsbanden voor rug, buik en bekken naar maat.

Korset net even wat anders dan lingerie waarvan vele foto's zijn toegevoegd van prachtig gemaakte korsetten door Annet van Manen als onderwerp Fetisjisme. Korsetten met plastic baleinen ( goedkoper korsetten ) zijn niet zo geschikt om je. Je moet een korset altijd minstens vijf cm kleiner bestellen als je taille maat. Elk korset is exclusief van kleur, materiaal en afwerking.


Er kan altijd een korset op maat gemaakt worden. Details in het korset dragen bij aan de sfeer van deze . Corset-Story heeft het genoegen u, waar anderen gefaald hebben, dit superbe assortiment korsetten voor de dames met grotere maten te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts