maandag 17 juni 2019

Padded bh

Een BH met voorgevormde cups, voorzien van een extra laagje (schuim bijvoorbeeld). Een padded BH heeft voorgevormde cups die je borsten mooi in model houden. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder naden.

Een padded BH kun je goed dragen . De cup is van één stuk materiaal waar de vorm van de borst al in zit. Verwar een naadloze bh niet met een padded bh, want een naadloze bh hoeft niet altijd . De cups van van de full cup BH sluiten hoger dan de hiervoor genoemde BH's en.

Deze duwt je borsten omhoog terwijl een padded BH er voor zorgt dat de . HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde een non-padded of . Een non padded bh is een bh met een ongevulde cup. Ongevulde bh's zijn geschikt voor vrouwen die hun borsten . Als je kleine borsten hebt, wil je waarschijnlijk een bh die de borsten zal liften. Je kunt dan kiezen voor een padded bh, plunge bh of een . De cups van een voorgevormde bh zijn glad (seamless) en zijn , met dikkere cups.


Wat zijn de voordelen van voorgevormde bh's?

Hunkemöller is de nummer bh specialist van de Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts