maandag 10 juni 2019

Orthopedisch corset

Livit Orthopedie helpt u met het juiste korset. Orthopedisch adviseurs in de buurt. Een korset geeft je rug steun en stabiliteit en bevordert een juiste .

Bij je eerste afspraak nemen wij je maten en bepalen we welk korset het beste bij je past. Vaak wordt voor een maatwerk orthopedisch korset gekozen bij slijtage, overbelasting, degeneratieve rugklachten (spondylose of scoliose op latere leeftijd) of . Voor uw orthopedisch corset bent u bij Ortho-technics aan het juiste adres.

Informatie over het Orthopedisch Korset. Orthocor maakt al meer dan jaar orthopedische corsetten op maat, voor ondersteuning bij rugpijn en rugklachten. Om verergering van de klacht te voorkomen is goed inmeten noodzakelijk.


Orthopedische Korsetten – maatwerk en confectie – bestelt u bij Roessingh Revalidatie Techniek. Bij pijnklachten aan de rug of rugwervels door bijvoorbeeld overbelasting kan een orthopedisch korset verlichting bieden.

Ik heb voor mijn rug een orthopedisch corset. Aan de achterkant zitten er baleinen in zodat je een dwangstand krijgt zeg maar. Tijd voor Meldpunt (tv) Vergoeding orthopedisch korset.


Mevrouw Selie uit Amsterdam is jaar. Bij de geboorte van haar oudste kind is waarschijnlijk een . Er is bij u door de orthopedische instrumentmaker van Atelier D' Orthopedie een orthopedisch korset aangemeten . Vandaag is het een orthopedisch korset terug kan met recht worden beschouwd als het product dat een klein wonder kan maken. Lumbo Tristep rugbrace- orthopedisch corset.


Herstelt de musculaire balans in het gebied van de lumbale wervelkolom; Systematisch . Push Care Rugbrace-orthopedisch corset. De Push Care Rugbrace biedt pijnverlichting bij lage rugklachten door een gelijkmatig verdeelde . Rugbrace voor zware ondersteuning ( corset). Heeft u last van pijnklachten, rugafwijkingen, slijtage of andere beschadigingen van de rug, dan kan een korset uitkomst bieden.


Bij normaal gebruik gaat een korset ongeveer twee jaar mee. Bij een kunststof korset is de pasvorm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts